Η Victoria Beckham αποκαλύπτει το εκκεντρικό μυστικό ομορφιάς της και μας αιφνιδιάζει!

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Όλο εκπλήξεις αυτό το κορίτσι

Αν αναρωτιέστε πώς καταφέρνουν οι διάσημες κυρίες της showbiz να διατηρούνται νέες και όμορφες, ακόμη κι αν δεν είναι πιτσιρίκες, σας ενημερώνουμε, ότι δεν κάνουν μόνο τα botox και τα υαλουρονικά τη δουλίτσα τους, αλλά είναι και κάποιες που προτιμούν πιο φυσικές και ίσως πιο δραστικές μεθόδους για να διατηρούν τη φρεσκάδα τους.

Η Victoria Beckham για παράδειγμα, στην πρόσφατη συνέντευξή της στη Vogue, αποκάλυψε τα ιδιαίτερα μυστικά ομορφιάς της, προκειμένου να κρατάει τις ρυτίδες και το χρόνο υπό έλεγχο: «Τρώω γύρη, την οποία βρίσκω καταπληκτική, και παίρνω 60 βιταμίνες την μέρα. Σας παρακαλώ μην το γράψετε αυτό γιατί θα ακουστώ εντελώς τρελή», είπε η διάσημη fashion designer.

Δικαιολόγησε βέβαια, τον… τεράστιο αριθμό βιταμινών, με το ότι χρειάζεται ενέργεια για να μπορεί να τα βγάζει πέρα με τις υποχρεώσεις της, ενώ δεν παρελειψε να αναφέρει και το αυστηρό πρόγραμμα γυμναστικής της, που είναι τουλάχιστον 5 φορές την εβδομάδα.

Εμείς σας είπαμε πώς διατηρείτε η Vic. Τώρα αν θα υιοθετήσετε τις συμβουές της είναι στο χέρι σας.

Victoria Beckham

Πηγή: http://asemaskouklitsamou.gr/%CE%B7-victoria-beckham-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%80%CF%84%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BA%CE%BA%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BC%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B9/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *