Πώς να αξιοποιήσεις την σπασμένη σκιά ματιών!

Μάθε πώς μπορείς να αξιοποιήσεις την σκιά που μόλις έσπασε σε χίλια κομμάτια, φτιάχνοντας παράλληλα μόνη σου την δικιά σου μοναδική απόχρωση για τα νύχια. 

Ατυχήματα συμβαίνουν, και όπως λένε οι φίλοι μας οι Άγγλοι, δεν έχει νόημα να κλαις πάνω από το χυμένο γάλα. Άρα, εάν τυχόν την ώρα που πήγες να εφαρμόσεις την σκιά, αυτή έφυγε από τα χέρια σου και έγινε ένα με το πάτωμα, οι εναλλακτικές που μπορείς να ακολουθήσεις είναι οι εξής:

1. Να τρέξεις σε ένα κατάστημα και να πάρεις την ίδια (ειδικά αν ήταν η αγαπημένη σου)
2. Να μαζέψεις το κουράγιο σου πρώτα και έπειτα τα κομμάτια και να αξιοποιήσεις την θρυμματισμένη πλέον σκιά με τον πλέον καλύτερο τρόπο, φτιάχνοντας το ιδανικό χρώμα βερνικιού. 


How to:
– Μάζεψε τα κομμάτια της σπασμένης σκιάς και συγκέντρωσέ τα σε ένα κομμάτι χαρτί κουζίνας. 
– Τύλιξε το χαρτί στα δυο και πάτησε με τα χέρια σου όλα τα κομμάτια της σκιάς, προκειμένου να μετασχηματιστούν σε σκόνη.
– Προμηθεύσου από ένα κατάστημα καλλυντικών ένα διάφανο βερνίκι νυχιών. 
– Ρίξε με τη βοήθεια ενός χωνιού την σκόνη μέσα στο μπουκαλάκι.
– Με ένα λεπτό ξυλάκι ανάδευσε για λίγη ώρα. Έπειτα κούνησέ το, όπως κάνεις με το βερνίκι λίγο πριν το χρησιμοποιήσεις. 
– Όταν πλέον δεν υπάρχει κανένα υπόλειμμα σκόνης, θα έχεις δημιουργήσει ένα μοναδικό βερνίκι νυχιών, στην αγαπημένη σου απόχρωση. 

Extra tip: Πράξε το ίδιο με σκιές που δεν χρησιμοποιείς πλέον ή έχει περάσει αρκετός καιρός από την ημερομηνία αγοράς τους. 
Extra tip #2: Αν έχεις διάθεση για πειράματα, συνδύασε 2 ή και παραπάνω χρώματα σκιών για να φτιάξεις το δικό σου μοναδικό χρώμα. 

 

 

 

 

Πηγή: http://www.missbloom.gr/beauty/beauty-tips-and-trends/22253/articles/to-beauty-mystiko-tis-imeras–pos-na-aksi/article.aspx

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *