Αιγόκερως

aa

Γενικά

Αρχίζεις να υλοποιείς τις ιδέες σου σε πολλούς τομείς της ζωής σου, αγαπητέ Αιγόκερε, γι’ αυτό καλό θα είναι να προσέξεις πολύ τις κινήσεις σου. Μερικές καθυστερήσεις και μπερδέματα είναι αναμενόμενα. Δείξε υπομονή και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Επικοινώνησε με δικά σου άτομα και δέξου την κατάλληλη βοήθεια που χρειάζεσαι.

Επαγγελματικά

Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, μην κάνεις καινούργια ξεκινήματα σήμερα και μην προσπαθήσεις να αλλάξεις καταστάσεις που μπορεί να είναι προβληματικές. Πέρασε τη μέρα όσο πιο χαλαρά μπορείς και κάνε ό,τι είναι απαραίτητο. Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζονται αλλά τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο, ώστε να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου. Σήμερα απόφυγε να υπογράψεις συμβόλαια.

Αισθηματικά

Ουδέτερη η σημερινή μέρα για τα αισθηματικά σου. Η διάθεσή σου δεν είναι στα καλύτερά της, αλλά θα έχεις τις ευκαιρίες να περάσεις ερωτικά και όμορφα με το ταίρι σου. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και φρόντισε να ζεις την κάθε στιγμή. Εσύ που ακόμη δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη από τον Καρκίνο ανεβάζει τόσο τον ερωτισμό σου που σίγουρα θα βρεις αυτό που ψάχνεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *